Chivu: Cei care ne-au considerat rataţi şi-au dat palme singuri

Căpitanul reprezentativei României, Cristian Chivu, a declarat, luni, că persoanele care au considerat actuala generaţie de fotbalişti drept una de rataţi şi-au dat palme singuri.

2 afișări
Imaginea articolului Chivu: Cei care ne-au considerat rataţi şi-au dat palme singuri

Chivu: Cei care ne-au considerat rataţi şi-au dat palme singuri

Cristian Chivu a declarat că această calificare este rezultatul muncii şi a jocurilor bune făcute de "tricolori". "E nesperat, nimeni nu se aştepta să fim calificaţi cu două meciuri mai devreme. Acest cantonament va fi mult mai relaxat, chiar dacă suntem conştienţi de importanţa celor două meciuri, e în joc palmaresul echipei naţionale, România îşi doreşte să continue pe drumul bun. M-am simţit mândru tot timpul, chiar dacă am fost o generaţie de rataţi până acum, aşa cum au spus unii, am fost respectat de colegii din Italia, aşa e normal. N-am dat palme nimănui, cei care ne-au consideraţi rataţi şi-au dat palme singuri, de bucurie sau de tristeţe", a spus fundaşul echipei României.

Căpitanul "tricolorilor" a menţionat că România trebuie să joace bine în următoarele partide, pentru a începe pregătirea propriu-zisă pentru Euro-2008. "Vrem să câştigăm, pentru că dorinţa noastră e să terminăm pe primul loc şi aşteptăm să avem suporteri la meciul cu Albania, pentru că e o calificare muncită, o aşteptam de foarte multă vreme şi ne dorim să-i avem alături. E greu să umpli stadioanele, lumea s-a săturat de violenţe, scandaluri, speculaţii, e trist pentru că e o performanţă notabilă a echipei naţionale, ar fi frumos un stadion plin şi să ne bucurăm împreună cu suporterii", a spus el.

El a afirmat că momentul sărbătoririi calificării era atunci când s-a realizat matematic. "Atunci era momentul, a trecut o lună, ne-am obişnuit cu ideea, sper să fie cât mai mulţi suporteri cu Albania, sperăm să câştigăm, doar aşa putem da frâu unei aşa-zise petreceri. Petrecerea n-am ştiut să o facem atunci. Eram şi obosiţi, trebuia să ne distram atunci. Ce să fi făcut, să ne aruncăm de la etajul 18 de unde eram cazaţi? Am sărbătorit cum am ştiut, în trei zile jucam la echipele de club", a spus Chivu.

(Serviciul FOTO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini. Serviciul AUDIO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la Mogoşaia, de către jucătorul Cristian Chivu. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa adresa de internet http://audio.mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici