Chivu, cel mai bun jucător al Interului în meciul cu FC Barcelona

Agenţia Datasport a scris, joi, că fundaşul Cristian Chivu a fost cel mai bun jucător al formaţiei Internazionale Milano în meciul cu FC Barcelona, scor 0-0, din prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

18 afișări
Imaginea articolului Chivu, cel mai bun jucător al Interului în meciul cu FC Barcelona

Chivu, cel mai bun jucător al Interului în meciul cu FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cel mai bun de la Inter, s-a descurcat de multe ori în situaţii complicate", a scris sursa citată, care i-a acordat românului nota 7, cea mai mare primită de un jucător de la Inter.

Tot nota 7 a primit-o Chivu şi de la agenţia Calciomercato. "Este un jucător care dă siguranţă. Păcat pentru cartonaşul galben, dar intervenţia la Messi a fost una de mare apărător", a notat Calciomercato.

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a notat pe Chivu cu 6,5: "Trimis pe banda stângă, românul nu a dezamăgit: a reuşit să-i oprească pe Messi şi Alves, a beneficiat de ajutorul lui Muntari, dar s-a descurcat bine şi singur".

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu pe teren tot meciul, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Barcelona, în prima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

Fundaşul român a primit un cartonaş galben în minutul 90, pentru un fault asupra lui Messi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici