Chivu: După eşecul cu Napoli suntem şi mai decişi să învingem Lazio

Fundaşul Cristian Chivu a declarat, duminică seară, că jucătorii echipei Internazionale Milano sunt şi mai hotărâţi să învingă Lazio Roma, în etapa viitoare a campionatului italian, după ce au pierdut, scor 0-1, meciul cu Napoli, informează site-ul oficial al campioanei Italiei.

13 afișări
Imaginea articolului Chivu: După eşecul cu Napoli suntem şi mai decişi să învingem Lazio

Chivu: După eşecul cu Napoli suntem şi mai decişi să învingem Lazio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va fi de ajuns să muncim aşa cum am făcut-o şi până acum. Este necesar să lăsăm în urmă ce s-a întâmplat azi, ne aşteaptă un meci important cu Lazio şi, după acest eşec, suntem şi mai decişi să luăm cele trei puncte. Ce ne-a lipsit pentru a învinge Napoli? Aceasta este o întrebare care devine dificilă atunci când pierzi un meci. Aşa a fost să fie, noi am făcut totul, aşa e fotbalul: într-o zi totul este în favoarea ta, în alta nu, iar acum totul ne-a fost împotrivă", a spus Chivu.

Echipa Internazionale Milano, cu fundaşul Cristian Chivu titular, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia SSC Napoli, în ultimul meci al etapei a XXXIII-a a campionatului italian. Chivu a fost înlocuit, în minutul 81, cu Maxwell.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Zalayeta, în minutul 73.

În clasament conduce Internazionale Milano, cu 74 de puncte, fiind urmată de AC Milan, cu 67 de puncte, şi Juventus Torino, cu 65 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici