Chivu îl laudă pe Totti la 20 de ani de la debutul acestuia în Serie A: "Mare fotbalist, mare om"

Jucătorul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, l-a lăudat pe fostul său coleg de la AS Roma, Francesco Totti, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la debutul acestuia în Serie A, caracterizându-l drept un "mare fotbalist, mare om şi mare prieten".

118 afișări
Imaginea articolului Chivu îl laudă pe Totti la 20 de ani de la debutul acestuia în Serie A: "Mare fotbalist, mare om"

Francesco Totti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La Milano, la un meci din preliminariile Cupei Mondiale, mi-a rupt nasul cu o lovitură de cot", şi-a amintit Chivu râzând. "Acum are un sezon extraordinar, dar pentru mine nu este o surpriză, pentru că îl cunosc. Mare fotbalist, mare om şi mare prieten", a mai afirmat Cristian Chivu pentru Sky Sport 24, informează calcionews24.com.

Chivu şi Totti au fost colegi la AS Roma în perioada 2003-2007.

Căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, a debutat la formaţia italiană în urmă cu 20 de ani, la 28 martie 1993, la un meci cu Brescia, scor 2-0. "Nu se uită niciodată prima dată, într-o poveste de dragoste... Debutul meu în Serie A, în tricoul Giallorossi. Acea zi de martie pe stadionul Rigamoni a fost un vis devenit realitate pentru mine", a declarat Totti pentru site-ul oficial al AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici