Chivu: Meciul cu AC Milan va fi greu, însă vom lupta până la capăt

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al grupării italiene, că meciul cu AC Milan, contând pentru Supercupa Italiei, va fi unul "foarte greu", dar că formaţia sa "va lupta până la capăt, aşa cum o face întotdeauna".

108 afișări
Imaginea articolului Chivu: Meciul cu AC Milan va fi greu, însă vom lupta până la capăt

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Suntem pregătiţi, ne dorim să ne antrenăm bine şi să ne regăsim forma cea mai bună. Apoi aşteptăm meciul, care va fi foarte greu, însă vom lupta până la capăt, aşa cum o facem întotdeauna", a spus fundaşul român.

Chivu a menţionat că este mulţumit de modul în care a decurs pregătirea sa fizică în această vară. "Muncesc la fel ca de obicei. Cred că am făcut o pregătire foarte bună, la fel ca pentru toate celelalte sezoane. Din fericire nu am mai avut probleme fizice şi asta este important. Am reuşit să mă antrenez tot timpul, să joc tot timpul şi, încet-încet, îmi regăsesc condiţia fizică", a declarat Chivu.

Referitor la prestaţia bună din primele amicale ale verii, Chivu a precizat: "Pentru mine totul devine mai uşor atunci când joc mai aproape de centrul apărării deoarece cred, şi am mai spus asta, că sunt mai mult un fundaş central decât un fundaş stânga, însă întotdeauna am fost la dispoziţia echipei".

Chivu s-a antrenat cu echipa miercuri, la Beijing, după ce marţi a fost menajat din cauza unei lovituri primite în meciul amical cu Manchester City.

Echipa Internazionale Milano va întâlni formaţia AC Milan în Supercupa Italiei, pe 6 august, la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici