Chivu: Noi vom mânca mămăligă la Euro, iar bulgarii în faţa televizorului

Căpitanul reprezentativei de fotbal a României, Cristian Chivu, a răspuns, marţi, acuzaţiilor presei bulgare după meciul cu Olanda, spunând că "jucătorii români vor mânca mămăliga la Euro-2008, iar cei bulgari vor mânca în faţa televizorului", informează TVR 1.

3 afișări
Imaginea articolului Chivu: Noi vom mânca mămăligă la Euro, iar bulgarii în faţa televizorului

Chivu: Noi vom mânca mămăligă la Euro, iar bulgarii în faţa televizorului

"Am făcut un blat în Albania, am făcut blat şi cu Olanda, am făcut numai blaturi până acum, sper să reuşim să facem blaturi şi să mâncăm tortul la final... Cel mai bine este că noi o să mâncam mămăligă la Euro, iar ei o să mănânce în faţa televizorului", a declarat Chivu.

La rândul său, jucătorul Răzvan Raţ a declarat că ar trebui să-i băgăm mai puţin în seamă pe bulgari. "Atâta timp cât avem cinci puncte peste ei şi suntem aproape calificaţi, ei fiind aproape de a se uita la televizor vara viitoare, nu are nicio importanţă ce spun...", a spus Raţ, în timp ce Gabriel Tamaş a precizat că românii "le vor face cu mâna bulgarilor din Austria".

Rugat să comenteze faptul că presa bulgară a susţinut că meciul România - Olanda, scor 1-0, ar fi fost blat, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat: "Într-adevăr sunt bolnavi, îi doare faptul că suntem pe primul loc şi ei au şanse minime de calificare".

Presa bulgară a acuzat reprezentativa Olandei că nu şi-a apărat corect şansele în partida cu România, pierdută, cu scorul de 0-1, în grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, calificând drept "suspectă" atitudinea batavilor în jocul de la Constanţa. Presa bulgară l-a atacat şi pe Adrian Mutu, după ce acesta a declarat, la finalul meciului de sâmbătă, că ar prefera ca olandezii sã se califice alături de România la Euro-2008, deoarece sunt mai civilizaţi.

Componenţii naţionalei României se află în Luxemburg, unde miercuri vor întâlni, de la ora 21.15, selecţionata acestei ţări, într-un meci din grupa G de calificare la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici