Chivu: Pierderea Supercupei nu este o deziluzie

Fundaşul Cristian Chivu a declarat, duminică seara, după ce echipa Internazionale Milano a fost învinsă, cu scorul de 1-0, de formaţia AS Roma, că pierderea Supercupei Italiei nu este o deziluzie, informează presa italiană.

1 afișare
Imaginea articolului Chivu: Pierderea Supercupei nu este o deziluzie

Chivu: Pierderea Supercupei nu este o deziluzie

"Este primul meu meci oficial la Inter. Nu este o deziluzie prea mare, dar cu siguranţă ne displace faptul că am pierdut. Am jucat bine, dar am suferit în faţa porţii adverse", a spus Chivu.

Internaţionalul român, care a fost fluierat permanent de fanii Romei, a fost notat cu 6 de cotidianul Il Giornale şi de site-ul goal.com. "Chivu a jucat în banda stângă şi a fost fluierat de suporterii Romei la fiecare atingere de balon. Şi-a îndeplinit sarcinile defensive şi l-a anihilat pe Taddei, dar a şi urcat în ofensivă de unde a oferit câteva centrări bune", a scris Il Giornale.

Cei mai buni jucători de pe teren au fost consideraţi Marco Materazzi, Daniele De Rossi, Alberto Aquilani şi Francesco Totti, care au primit nota 7.

Fundaşul Cristian Chivu a debutat oficial la Internazionale Milano, duminică, în Supercupa Italiei, pe care campioana din Serie A a pierdut-o, cu scorul de 0-1, în faţa fostei formaţii a internaţionalului român, AS Roma, deţinătoarea Cupei. Fundaşul român a fost integralist.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici