Chivu, printre jucătorii cu cele mai mari salarii din Italia

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, face parte dintre jucătorii cu cele mai mari salarii din campionatul Italiei, informează cotidianul Gazzetta dello Sport, care l-a inclus în cea mai scumpă echipă din Serie A.

1 afișare
Imaginea articolului Chivu, printre jucătorii cu cele mai mari salarii din Italia

Chivu, printre jucătorii cu cele mai mari salarii din Italia

Conform sursei citate, internaţionaul român ar încasa un salariu anual de 3,5 milioane de euro, find jucătorul cel mai slab plătit din cea mai scumpă echipă din Serei A. Această formaţie arată astfel: Gianluigi Buffon (5 milioane de euro) - Kaha Kaladze (4 milioane de euro), Alessandro Nesta (4 milioane de euro), Walter Samuel (4 milioane de euro), Cristian Chivu (3,5 milioane de euro) - Patrick Vieira (5 milioane de euro), Andrea Pirlo (4 milioane de euro), Clarence Seedorf (4 milioane de euro) - Kaka (6 milioane de euro) - Francesco Totti (5,5 milioane de euro), Zlatan Ibrahimovici (5 milioane de euro).

Cristian Chivu, protagonistul unei adevărate telenovele cu privire la plecarea sa de la AS Roma, în această vară, este jucătorul cu cel mai mare salariu dintre fotbaliştii transferaţi în acest sezon în Serie A, fiind urmat Emerson (AC Milan) cu 3,2 milioane de euro, David Suazo (Internazionale Milano) cu 3 milioane de euro, Tiago (Juventus Torino) cu 2,6 milioane de euro şi Pato (AC Milan) cu 2 milioane de euro.

Jucătorii plătiţi cel mai bine din Serie A sunt Kaka (AC Milan) cu 6 milioane de euro, Francesco Totti (AS Roma) cu 5,5 milioane de euro, Adriano, Zlatan Ibrahimovici, Patrick Vieira (toţi trei de la Internazionale Milano) şi Gianluigi Buffon (Juventus Torino), toţi patru cu câte 5 milioane de euro.

AC Milan este clubul care plăteşte cele mai mari salarii, în total 120 de milioane de euro anual, deţinătoarea Ligii Campionilor fiind urmată de Internazionale Milano, cu 110 milioane de euro, Juventus Torino, cu 97 milioane de euro, AS Roma, cu 60 milioane de euro, şi AC Fiorentina, cu 30 de milioane de euro.

Potrivit sursei citate, jucătorii cu cele mai mari salarii de la Fiorentina sunt atacantul Adrian Mutu şi portarul francez Sebastien Frey, ambii cu câte 1,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici