Chivu ratează meciul cu fosta sa echipă, AS Roma

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, va rata întâlnirea cu fosta sa formaţie, AS Roma, programată sâmbătă, în etapa a VI-a din campionatul Italiei, antrenorul Roberto Mancini subliniind că nu doreşte să-l forţeze pe român, deoarece are nevoie de el în Liga Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Chivu ratează meciul cu fosta sa echipă, AS Roma

Chivu ratează meciul cu fosta sa echipă, AS Roma

"Voi avea nevoie de Chivu marţi, nu intenţionez să-l convoc pentru meciul cu Roma şi să-i grăbesc revenirea. El va reveni la meciul cu PSV Eindhoven, din Liga Campionilor", a explicat Mancini, citat de presa italiană.

Tehnicianul campioanei Italiei a menţionat că, deşi are probleme şi în compartimentul ofensiv, Hernan Crespo şi Zlatan Ibrahimovici acuzând probleme medicale, speră ca Inter să obţină maximum de puncte în întâlnirea cu AS Roma. "Chiar dacă este un meci greu, vreau cele trei puncte. Roma este o echipă foarte puternică, joacă bine, iar uneori seamănă cu Barcelona", a punctat Mancini.

Cristian Chivu s-a transferat în această vară de la AS Roma la Inter Milano, după patru sezoane petrecute la gruparea din capitala Italiei, care l-a achiziţionat, în vara anului 2003, de la Ajax Amsterdam, pentru 21 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici