Chivu s-a achitat destul de bine de sarcinile de joc - VIDEO

Fundaşul român Cristian Chivu, care a evoluat titlular la echipa Inter Milano în meciul câştigat, scor 4-3, cu Atalanta, a reuşit să se achite destul de bine de sarcinile de joc pe care le-a primit de la tehnicianul Jose Mourinho, informează presa din Italia.

16 afișări
Imaginea articolului Chivu s-a achitat destul de bine de sarcinile de joc - VIDEO

Chivu s-a achitat destul de bine de sarcinile de joc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Chivu s-a achitat destul de bine de sarcinile de joc primite la meciul cu Atalanta", notează datasport.it

Pentru evoluţia din meciul de duminică, internaţionalul român a primit din partea agenţiei Datasport nota 6.

Tot nota şase a primit Chivu şi din partea site-ului tuttomercatoweb.com, care consideră că fundaşul român a dat o mână de ajutor şi celor doi fundaşi centrali Cordoba (6) şi Samuel (6). "Are puţine probleme în a se apăra şi de multe ori i-a ajutat şi pe cei doi fundaşi centrali, lucru întodeauna important", consideră sursa citată.

Site-ul goal.com a apreciat prestaţia jucătorului român la meciul Atalanta tot cu nota 6, aceeaşi pe care au primit-o Samuel, Zanetti, Stankovici şi Balotelli.

Ilsussidiario.net i-a acordat fundaşului român al echipei din Milano nota 5,5, considerând că, în meciul de duminică, Chivu a încercat să lase o impresie cât se poate de bună în finalul sezonului.

În schimb, ziarul La Repubblica l-a văzut pe Chivu cel mai modest jucător din echipa Interului la meciul de duminică, acordându-i nota 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici