Chivu şi-a reluat antrenamentele

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, şi-a reluat antrenamentele după 42 de zile de la accidentarea suferită la cap la începutul lunii ianuarie, informează site-ul oficial al grupării italiene, care prezintă fotografii cu jucătorul român în timpul unei şedinţe de pregătire.

15 afișări
Imaginea articolului Chivu şi-a reluat antrenamentele

Chivu şi-a reluat antrenamentele (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Sub titlul "Chivu şi Matrix, nimic nu-i poate opri", sursa citată notează că fundaşul român şi-a reluat de marţi pregătirea în vederea revenirii pe teren, la 42 de zile de la operaţia suferită la cap, în urma unei accidentări din meciul cu Chievo, din campionatul Italiei.

"Este nerăbdător să revină la antrenamente alături de toţi coechipierii săi care în toată această perioadă au continuat să se antreneze şi să câştige cu speranţa că vor avea cât mai repede ocazia de a-l îmbrăţişa pe teren. Cristian Chivu a revenit repede pe teren şi de ieri (n.r. - marţi) a început munca de recuperare cu angajament şi determinare, caracteristicile unui războinic", scrie site-ul clubului Inter Milano.

La începutul lunii februarie, Cristian Chivu a primit acordul medicilor formaţiei milaneze pentru a reveni la antrenamente, el urmând să-şi reia pregătirile cu un program gradual de recuperare, o posibilă revenire pe gazon fiind estimată pentru finalul lunii martie.

Fundaşul Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refac erea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici