Chivu şi Florentin Petre vor rata meciurile cu Serbia şi Austria

Jucătorii Cristian Chivu (Internazionale Milano) şi Florentin Petre (Terek Groznâi) vor rata meciurile pe care echipa naţională a României le va disputa cu selecţionatele Serbiei şi Austriei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, informează site-ul oficial al FRF.

15 afișări
Imaginea articolului Chivu şi Florentin Petre vor rata meciurile cu Serbia şi Austria

Chivu şi Florentin Petre vor rata meciurile cu Serbia şi Austria (Imagine: Mediafax Foto)

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis, marţi, să nu-i mai convoace pe cei doi, din cauza problemelor medicale pe care le au.

"În ceea ce-l priveşte pe căpitanul naţionalei, Cristian Chivu, consultul efectuat de medicul reprezentativei, Pompiliu Popescu, a relevat că jucătorul a suferit o leziune recidivantă zonă teno-musculară muşchi aductor scurt drept, fapt care-l face indisponibil minim o lună. Consultul lui Florentin Petre nu a fost realizat, discuţia telefonică avută de Pompiliu Popescu cu jucătorul lui Terek Groznâi determinându-l pe medicul nostru să-l suspecteze de o leziune a ligamentelor încrucişate ale genunchiului. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Petre va fi consultat la Bucureşti, după care se va putea stabili şi diagnosticul exact", se arată pe site-ul FRF.

România va întâlni Serbia (stadionul "Farul" din Constanţa, 28 martie, de la ora 20.45) şi Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.

Lotul definitiv pentru cele două partide va fi anunţat în cursul serii de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici