Chivu: Simona Halep este un etalon şi un model de urmat pentru copii

Fostul fotbalist Cristian Chivu a declarat, marţi, că jucătoarea Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, este un etalon şi un model de urmat pentru copiii care practică tenisul.

172 afișări
Imaginea articolului Chivu: Simona Halep este un etalon şi un model de urmat pentru copii

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Simona e un etalon pentru părinţii care doresc să îşi vadă copii făcând sport de performanţă. Şi pentru copii pentru că au un model foarte bun de urmat şi mă bucur că a crescut foarte mult în ultima vreme. Ea se bucură de munca depusă de-a lungul timpului pentru că rezultatele se văd acum. Îi ţinem toţi pumnii pentru victoriile care vor urma", a spus Chivu.

El a adăugat că şi fiica sa mai mare, Natalia, a luat lecţii de tenis. "Natalia joacă şi fotbal, ea trebuia să fie băiat cred. E un copil atletic, cu o structură fizică destul de bine pusă la punct. Practic ea nu ştie să meargă, ea doar aleargă. Ne gândim să o dăm la un sport, a început să joace tenis, dar când are chef, nu o obligăm în niciun fel. A luat nişte lecţii. A fost şi Anastasia (n.r. - la tenis), dar ea e mai puţin cu sportul", a explicat Chivu.

Cristian Chivu a participat, luni, la lansarea campaniei de promovare a noului portofoliu al companiei UPC România care introduce posibilitatea de personalizare a pachetelor. Campania îi are ca protagonişti pe membrii familiei Chivu - Cristian, Adelina şi cele două fetiţe, Natalia şi Anastasia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici