Chivu: Suma oferită de Real pentru Ronaldo sfidează criza financiară

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, marţi, că suma de 93 de milioane de euro pe care clubul Real Madrid a oferit-o pentru a-l transfera pe atacantul Cristiano Ronaldo de la Manchester United sfidează criza financiară.

17 afișări
Imaginea articolului Chivu: Suma oferită de Real pentru Ronaldo sfidează criza financiară

Chivu: Suma oferită de Real pentru Ronaldo sfidează criza financiară (Imagine: Daniel Mihăilescu/Mediafax Foto)

"O sumă atât de mare dată pentru Ronaldo este exagerată şi sfidează această criză. Pasiunea pentru sport aduce automat în sport oameni care îşi permit să facă asemenea lucruri, oameni care îşi doresc foarte mult să aducă din nou performanţa în clubul respectiv. Nu este vorba doar de cele 93 de milioane care s-au dat pe Ronaldo, ci şi de cele 65 de milioane care s-au dat pe Kaka. Sunt sume importante şi cred că doar Real Madrid şi le putea permite, pentru că este unul dintre cele mai importante cluburi ale lumii", a spus Chivu.

Clubul Manchester United a anunţat, în data de 11 iunie, că a acceptat să îl transfere pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo la Real Madrid, în schimbul sumei de 80 de milioane de lire sterline (93 de milioane de euro), un record absolut în istoria fotbalului.

Tot săptămâna trecută, Real Madrid l-a achiziţionat pe Kaka de la AC Milan, în schimbul sumei de 65 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici