Chivu: Sunt extrem de fericit că rămân la Inter. Nu vedeam altă opţiune în Italia

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport că este extrem de fericit că şi-a prelungit contractul cu gruparea milaneză şi că în sezonul viitor îşi doreşte mult să o învingă pe campioana Juventus Torino.

166 afișări
Imaginea articolului Chivu: Sunt extrem de fericit că rămân la Inter. Nu vedeam altă opţiune în Italia

Chivu: Sunt extrem de fericit că rămân la Inter. Nu vedeam altă opţiune în Italia (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt extrem de fericit de prelungirea contractului. Doream să fac parte din noul proiect al clubului Inter, la care mă aflu din 2007. Nu doream să plec", a spus Chivu.

El a precizat că nu a avut negocieri cu niciun alt club din Italia: "În Italia nu am vorbit cu nimeni. După Inter nu vedeam o altă echipă la care să fi putut să merg".

În ceea ce priveşte sezonul următor, el a subliniat că îşi doreşte mult să învingă actuala campioană, Juventus Torino. "Bianconeri pleacă favoriţi, dar fiecare sezon este diferit de cel precedent. Iar eu îmi doresc mult să o bat pe Juventus", a adăugat Chivu.

Cristian Chivu a mai spus că îi place prestaţia Italiei la Campionatul European. "Încearcă să ţină mingea, să îi preseze pe adversari în jumătatea lor de teren. L-aş readuce pe Balotelli la Inter, nu am avut probleme cu el. Am citit că îi este bine în Anglia, dar la Inter campionii sunt ţntotdeauna doriţi", a adăugat Chivu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici