Chivu va reveni la Inter în meciul cu FC Barcelona

Fundaşul Cristian Chivu, care a lipsit de la meciul pe care Inter Milano l-a disputat, duminică, cu AC Parma (2-0), din cauza unei răceli, va face parte din echipa milaneză la partida de miercuri, cu FC Barcelona, din grupa F a Ligii Campionilor, informează presa din Italia.

13 afișări
Imaginea articolului Chivu va reveni la Inter în meciul cu FC Barcelona

Chivu va reveni la Inter în meciul cu FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/George Filip)

Potrivit agenţiei ANSA, revenirea printre titularii Interului a căpitanului echipei naţionale este "sigură", el fiind recuperat după ce a avut febră la meciul de duminică din campionat.

Cotidianul La Repubblica notează că fundaşul român a arătat la antrenamentul de luni de la Appiano Gentile că este apt.

"Pentru meciul Interului împotriva Barcei, Chivu pare favorit în faţa lui Santon pentru postul de fundaş stânga", notează sursa citată.

Internazionale Milano a câştigat, duminică, scor 2-0, disputa cu Parma, din Serie A, într-un meci în care deşi Chivu a fost anunţat titular, fundaşul român a fost schimbat în ultimul moment deoarece a acuzat o stare febrilă.

Partida Inter Milano - FC Barcelona, din prima rundă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, pe arena Giuseppe Meazza.

Partida de miercuri reprezintă revenirea pe arena din Milano a atacantului suedez Zlatan Ibrahimovici, care a fost transferat, în perioada de vară, de la Inter la gruparea catalană.

De asemenea, atacantul formaţiei milaneze, camerunezul Samuel Eto'o, va avea ocazia să evolueze pentru prima oară împotriva foştilor săi coechipieri de la FC Barcelona, echipă pentru care a evoluat în perioada 2004 - 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici