Chivu: Voi juca în meciul cu Olanda

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, luni, la reunirea reprezentativei României, că deşi are dureri va putea juca în meciul cu selecţionata Olandei, din preliminariile Campionatului European din 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Chivu: Voi juca în meciul cu Olanda

Chivu: Voi juca în meciul cu Olanda

"Dacă antrenorul decide, probabil că voi putea să joc. Am o lovitură în călcâi, am ieşit preventiv la pauza meciului cu Napoli. E destul de dureroasă, dar nu cred că vor fi probleme pentru sâmbătă. În ceea ce priveşte umărul este din ce în ce mai bine, chiar dacă trebuie să-l imobilizez şi la antrenamente şi la meciuri. Încep să mă obişnuiesc să îmi folosesc cât mai puţin mâna stângă, pentru că altă alternativă nu am. Meciul cu Olanda va fi greu, ca toate de până acum. Mai sunt patru jocuri, iar mai mult ca niciodată punctele sunt vitale. Sperăm să obţinem rezultatul pe care îl aşteaptă toată lumea şi noi în primul rând. Sperăm să jucăm la fel de bine ca până acum, la fel de uniţi, poate cu un plus de dăruire. Noi am ţintit victoria în fiecare meci pe care l-am disputat până acum. O vom face şi sâmbătă conştienţi că, poate mai mult ca oricând, greşelile pe care le vom face vor fi fatale. De aceea trebuie să fim precauţi în ceea ce priveşte organizarea, dar în acelaşi timp trebuie să construim şi să încercăm să câştigăm un meci. Nu cred că un egal poate fi considerat o înfrângere, deoarece aduce un punct", a spus Chivu.

Portarul dinamovist Bogdan Lobonţ a declarat că jucătorii naţionalei sunt mobilizaţi şi conştienţi că îi aşteaptă un meci greu. "Cu siguranţă va fi un meci dificil din toate punctele de vedere. O să avem parte de toate. Dorim să facem o partidă bună şi la final să ne bucurăm. Suntem cu toţii mobilizaţi. O să şi suferim, suntem conştienţi de asta. Olanda are jucători care pot decide singuri soarta unei partide", a precizat Lobonţ.

Meciul cu Olanda, din grupa G de calificare la Euro-2008, va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.15, pe stadionul Farul din Constanţa, iar partida cu Luxemburg se va disputa pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, la 17 octombrie, de la ora 21.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici