Chris Froome: Principalul meu obiectiv în 2015 este Turul Franţei

Ciclistul britanic al echipei Sky, Chris Froome, a declarat, marţi, că principalul său obiectiv în 2015 este câştigarea Turului Franţei, confirmând astfel că va lua startul în Marea Buclă, informează L'Equipe.

173 afișări
Imaginea articolului Chris Froome: Principalul meu obiectiv în 2015 este Turul Franţei

Chris Froome (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Evident, echipa şi-a stabilit priorităţile şi eu la fel. Principlaul meu obiectiv în 2015 este Turul Franţei. Mă gândesc pentru viitor să încerc să merg în toate cele trei mari tururi (n.r. - Turul Italiei, Turul Franţei şi Turul Spaniei), dar este foarte greu. Este greu să participi în două tururi într-un an şi să-ţi propui să le câştigi", a spus Froome, citat de L'Equipe.

Chris Froome, în vârstă de 29 de ani, a câştigat Turul Franţei în 2013, iar anul trecut a abandonat în etapa a V-a după mai multe căzături.

Rutierul britanic, care în acest moment se pregăteşte în Africa de Sud, va debuta în noul sezon în Turul Andaluziei (18-22 februarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici