Chris Smalling promite să "facă istorie" după ce a semnat un nou contract pe doi ani la Roma

Fostul fundaş englez Chris Smalling a promis să "facă istorie" în Italia, calificând noul său contract cu Roma drept o "onoare". Smalling a semnat un nou contract pe doi ani cu Roma, prelungindu-şi şederea în capitala Italiei până în 2025.

162 afișări
Imaginea articolului Chris Smalling promite să "facă istorie" după ce a semnat un nou contract pe doi ani la Roma

Sursa foto: MediafaxFoto

"Este o onoare pentru mine să-mi reînnoiesc contractul cu acest club special. Vreau să realizez mult mai multe şi vreau ca acest lucru să fie cu această echipă. Sunt încântat să încep acest nou capitol cu voi toţi şi, împreună, să facem istorie! Vă mulţumesc @OfficialASRoma"."

Fostul fundaş central englez şi-a relansat cariera după ce a plecat de la Manchester United în 2019, alăturându-se echipei din Serie A pentru un împrumut iniţial, înainte de a face transferul definitiv un an mai târziu.

Experimentat şi de încredere, Smalling este la fel de important ca întotdeauna pentru echipa lui Jose Mourinho la vârsta de 33 de ani, participând la 47 de meciuri pentru echipa din capitala Italiei în toate competiţiile, în sezonul trecut. El a fost important pentru club în finala Europa League împotriva celor de la Sevilla, încheiată cu o înfrângere la penalty-uri.

În sezonul trecut, el i-a ajutat să cucerească prima ediţie a UEFA Conference League UEFA şi a fost omul meciului în finala cu Feyenoord.

El a fost subiectul interesului rivalilor din Serie A, Inter şi Juventus, şi au existat îndoieli cu privire la faptul că va semna un nou contract cu Roma, unele echipe din Premier League fiind, de asemenea, considerate interesate de serviciile sale. Cu toate acestea, jucătorul născut la Greenwich a preferat să rămână la Giallorossi, ştiind că Mourinho îl consideră în continuare o piesă vitală în planurile sale de viitor.

Fereastra de transferuri din vară este în plină desfăşurare, iar Mourinho caută să facă o serie de mutări bine gândite în vederea sezonului viitor. Şi, dacă se confirmă zvonurile, antrenorul portughez ar putea să fi încheiat afacerea pentru un nou partener pentru Smalling, în persoana fundaşului stânga Evan Ndicka, care se va alătura echipei de la Eintracht Frankfurt, ca jucător liber de contract.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici