Christoph Daum, printre posibilii înlocuitori ai lui Marcel Koller pe banca Austriei

Aventura lui Christoph Daum pe banca naţionalei României se apropie de final, după ce germanul a ratat principalul obiectiv: calificarea la CM din Rusia. Totuşi, antrenorul de 63 de ani nu duce lipsă de variante, notează Heute.at.

637 afișări
Imaginea articolului Christoph Daum, printre posibilii înlocuitori ai lui Marcel Koller pe banca Austriei

Christoph Daum, printre posibilii înlocuitori ai lui Marcel Koller pe banca Austriei

Daum este dat de jurnaliştii austrieci printre posibilii înlocuitori ai lui Marcel Koller pe banca Austriei.

Austria e într-o situaţie similară cu cea a României. Naţionala condusă de Koller este pe locul patru, în grupa D, în spatele Serbiei, Ţării Galilor şi Irlandei, iar federaţia a luat în calcul o demitere a actualului selecţioner.

Pe lista cu posibili înlocuitori se regăsesc Andreas Herzog, Franco Foda, Thomas Tuche, Peter Stöger, Ralph Hasenhüttl, Lars Lagerbäck, Armin Veh, dar şi Christoph Daum. Totuşi, jurnaliştii austrieci anunţă că actualul selecţioner al României are şanse mici pentru a ocupa postul similar de la naţionala Austriei.

Principalul favorit pentru înlocuirea lui Koller este Andreas Herzog. Într-un sondaj pe site, fostul secund al Austriei şi SUA e văzut ca fiind succesorul lui Koller.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici