Christoph Daum, selecţionerul României: Andone a încercat orice să câştige meciul cu Chiajna

Christoph Daum, selecţionerul României, a declarat că înfrângerea echipei Dinamo în meciul cu Concordia Chiajna este nedreaptă, formaţia lui Ioan Andone având un gol perfect valabil al lui Valentin Lazăr.

525 afișări
Imaginea articolului Christoph Daum, selecţionerul României: Andone a încercat orice să câştige meciul cu Chiajna

Christoph Daum, selecţionerul României: Andone a încercat orice să câştige meciul cu Chiajna

Selecţionerul României, Christoph Daum, a fost prezent la meciul dintre Dinamo şi Concordia Chiajna, cel în care ilfovenii s-au impus cu scorul de 1 - 0, în unul dintre meciurile considerate a fi o surpriză prin prisma rezultatului. Daum a fost chestionat de suporterii prezenţi la stadion în privinţa prestaţiei lui Steliano Filip. Fundaşul a fost convocat şi pentru următoarele două meciuri ale României în preliminariile Campionatului Mondial, asta după ce la debut, împotriva celor din Muntenegru, Filip a fost titular pe partea stângă:

"Mi-a plăcut meciul. Toată lumea a văzut că Ioan Andone a încercat orice ca să câştige acest meci. Dinamo a avut ocazii, dar arbitrul a anulat un gol celor de la Dinamo... Ar fi putut să se ducă Andone să înscrie? Nu, nu se poate. Filip face parte din echipă şi se vede acest lucru", a declarat Daum la finalul partidei atunci când a fost chestionat în privinţa lui Steliano Filip.

Dinamo se află pe locul cinci în clasament, cu 16 puncte şi va avea două meciuri dificile în deplasare în următoarele două runde, la Botoşani şi la Craiova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici