Christophe Dugarry, despre reacţia nervoasă a lui Kylian Mbappe: „Este doar un copil răsfăţat”

Christophe Dugarry, fost jucător la FC Barcelona şi la AC Milan, l-a criticat pe Kylian Mbappe după ieşirea pe care a avut-o în faţa tehnicianului lui Paris Saint Germain, Thomas Tuchel.

214 afișări
Imaginea articolului Christophe Dugarry, despre reacţia nervoasă a lui Kylian Mbappe: „Este doar un copil răsfăţat”

Christophe Dugarry, despre reacţia nervoasă a lui Kylian Mbappe: „Este doar un copil răsfăţat”

”Sincer, am leşinat când am văzut imaginile. Când l-am văzut pe Mbappe făcând asta, mi-am spus: <<Nu este posibil să fac aşa ceva>>. Este doar un copil răsfăţat care întotdeauna le explică celorlalţi cât de matur este el, că este mult mai matur decât ceilalţi. Să faci aşa ceva este un lucru imatur”, a declarat Christophe Dugarry, pentru RMC Sport.

În timpul partidei dintre Paris Saint Germain şi Montpellier, încheiată cu scorul de 5-0, Thomas Tuchel l-a înlocuit pe Kylian Mbappe, în minutul 68, cu Mauro Icardi. Fotbalistul a ieşit de pe teren vizibil iritat şi i-a reproşat antrenorului decizia luată, iar Tuchel a încercat să îi explice jucătorului motivul înlocuirii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici