Cinci jucători noi la reunirea FC Dinamo

Jucătorii Marian Anghelina (FC Olt), Traian Marc, Francesco Miranda (ambii de la Corona Braşov), Bogdan Gavrilă (Oţelul Galaţi) şi Marius Ioniţă (revenit după un împrumut la Concordia Chiajna) sunt noutăţile din lotul echipei Dinamo Bucureşti, la reunirea care a avut loc, miercuri, la Săftica.

750 afișări
Imaginea articolului Cinci jucători noi la reunirea FC Dinamo

Cinci jucători noi la reunirea FC Dinamo (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Până în prezent, fundaşul Dragoş Grigore, la Toulouse, şi mijlocaşul Cătălin Munteanu, la FC Braşov, reprezintă plecările certe din lotul echipei "alb-roşii".

"Sunt optimist, m-am întors cu încredere din vacanţă. Sper să facem treabă aşa cum mi-am propus eu în mintea mea. În mare parte ne bazăm pe acelaşi nucleu de jucători de la sfârşitul sezonului trecut. Ca plecări, singurii de care ne-am despărţit sunt Dragoş Grigore cedat definitiv, Ţucudean şi Cătălin Munteanu care şi-au terminat contractele. Ca noutăţi sunt cinci nume noi, fundaşii Anghelina şi Ioniţă, mijlocaşii Miranda şi Ioniţă şi portarul Marc. Pe mine nu mă interesează numele, mă interesează că aceşti băieţi au calitate şi caracter. Ca posturi, eu cred că suntem în mare parte acoperiţi. Ca buget nu avem probleme, stăm bine din punct de vedere financiar. Chiar dacă aveam un buget mare, transferurile le făceam tot calculat", a declarat antrenorul Flavius Stoican la reunirea lotului.

Tehnicianul dinamovist crede că fundaşul Dragoş Grigore se va acomoda la Toulouse, adăugând că în ceea ce îi priveşte pe jucătorii Cosmin Matei (Almeria) şi Cristian Bălgrădean (Toulouse) sunt doar nişte discuţii legate de posibile transferuri: "Nu sunt omul care să mă plâng când pleacă un jucător, sunt sigur că Grigore va reuşi să se integreze la Toulouse. Voi anunţa cine va fi noul căpitan. Când un jucător ca Matei se va transfera, va fi vorba de un club mare, nu un «no-name». Şi în cazul lui Bălgrădean la fel, sunt doar discuţii. Trebuie ca jucătorii să fie mulţumiţi. Eu din câte ştiu, acum nu există nicio ofertă concretă pentru niciun jucător. În ceea ce-l priveşte pe Ţucudean, până la sfârşitul perioadei de transferări vom face tot ce ne stă în putinţă ca el să continue alături de noi", a afirmat Flavius Stoican, care va va avea un nou secund, pe Alin Chiţa.

De la reunirea lorului, unde au fost prezenţi şi şase suporteri, au lipsit Cosmin Matei, Ionuţ Şerban şi Dorin Rotariu, cărora li s-a prelungit vacanţa deoarece au fost convocaţi la echipele naţionale ale României. De asemenea, jucătorii străini din lot vor reveni la antrenamente la 16 iunie.

Jucătorii dinamovişti vor efectua, joi, vizita medicală la INMS, iar în perioada 16-25 iunie vor merge în cantonament la Săcele. FC Dinamo va efectua un al doilea stagiu de pregătire, în perioada 28 iunie - 9 iulie, în Anglia (lângă Manchester), unde va disputa cinci meciuri amicale. Două dintre acestea au fost deja stabilie, la 6 iulie cu Hearts of Midlothian (Scoţia) şi la 8 iulie cu Ludogoreţ Razgrad, campioana Bulgariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici