Cinci jucători rapidişti au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract

Cinci jucători din lotul echipei Rapid, Mihai Roman, Ovidiu Herea, Rui Duarte, Ştefan Grigorie şi Iulian Apostol, şi-au depus memorii la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor prin care solicită să devină liberi de contract din cauza restanţelor pe care le au de primit de la gruparea giuleşteană.

198 afișări
Imaginea articolului Cinci jucători rapidişti au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract

Cinci jucători rapidişti au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract (Imagine: Vlad Chirea / Mediafaxfoto)

Conform unor surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, mijlocaşul Ştefan Grigorie cere în afară de rezilierea contractului şi plata restanţelor salariale şi o compensaţie financiară.

Alţi patru jucători rapidişti solicită comisiei din cadrul LPF plata salariilor pentru ultimele trei luni şi jumătate, dar nu cer rezilierea contractelor. Aceştia sunt: Alexandru Ioniţă I, Ionuţ Voicu, Ovidiu Burcă şi Cristian Oros.

În momentul de faţă, lotul formaţiei conduse de Marian Rada este compus din 34 de jucători.

Tribunalul Bucureşti a înregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolvenţă a SC Fotbal Club Rapid SA, societatea care administrează gruparea giuleşteană.

Gruparea Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii şi faţă de alte societăţi. Conform anunţului făcut, miercuri, de preşedintele CA, Ion Taban, gruparea giuleşteană a acumulat datorii de 29,4 milioane de euro, dintre care 21 de milioane sunt către acţionarul majoritar George Copos şi către firmele acestuia. Copos a anunţat că este dispus să renunţe la o mare parte din suma pe care o are de încasat pentru a scoate clubul din criză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici