Cine este Ahmed Bani, fotbalistul de la Dinamo care a spus că Steaua este o „clonă”: venea şi cu mâna ruptă la antrenament

Pe Arena Naţională, Dinamo a câştigat lejer, aseară, derby-ul cu CSA Steaua, scor 3-0, iar la final a izbucnit un scandal între puştiul de 20 de ani al „câinilor” şi un jucător advers.

874 afișări
Imaginea articolului Cine este Ahmed Bani, fotbalistul de la Dinamo care a spus că Steaua este o „clonă”: venea şi cu mâna ruptă la antrenament

Ahmed Bani, primul din dreapta, jos, aşezat chiar în dreptul antrenorului Ion Manu

În timp ce se afla la interviurile de după meci, dinamovistul Ahmed Bani a fost ţinta ironiilor lui Cristian Balgiu, fundaşul celor de la CSA: „Degeaba vă bucuraţi, tot în Liga 2 o să rămâneţi”, a strigat acesta în direcţia fotbalistului de la Dinamo. Moment în care puştiul de 20 de ani al „câinilor” s-a dezlănţuit:

„Tu nu ai ce să vorbeşti?! Rămâneţi toată viaţa în «B», Balgiule! CSA CLONA! Rămânem noi în «B», dar ei n-au drept de promovare. Ei nu că rămân toată viaţa, rămân şi când se desfiinţează. Cum poate să spună despre Dinamo asemenea lucruri?


Ahmed Bani  FOTO: gsp.ro

CSA Steaua, O CLONĂ! Pentru mine este o clonă, nu e Steaua. Nu e posibil aşa ceva! Cum poate să zică aşa ceva?! Ei să-şi vadă de ale lor, şi asa n-au drept de promovare. A spus Talpan că suntem o clonă? Păi şi cine a retrogradat anul trecut? N-a retrogradat tot Dinamo? CSA Steaua e o rivală, dar mai mică. E normal să ne bucurăm că i-am bătut. Nu facem nuntă, de mâine o vom lua de la capăt”.

E nepotul lui Daniel Sava

Ahmed Bani a fost cât pe ce să se lase de fotbal, la fragedă vârstă. A fost recuperat de antrenorul Ion Manu, care, în timp ce antrena la Dinamo, deţinea propria şcoală de fotbal, AS Manu.

„Făceam cu ei antrenamente de câte două-trei ori pe săptămână, pe terenul din spatele bazinului de înot de la Lia Manoliu. Am ţinut şcoala vreo 4-5 ani, apoi s-a desfiinţat. Bani a fost un copil conştiincios, care venea la antrenament şi când avea mâna ruptă.

Ţin minte că le mai aduceam copiilor bomboane, la antrenament. La un moment dat, văzând asta, tatăl lui Bani era cel care îmi venea cu bomboanele pentru cei mici, dar îmi zicea să nu-i spun băiatului despre gestul său.

Copilul a jucat fotbal de plăcere, tatăl lui, arab, având o situaţie financiară bună. Mama lui este sora lui Daniel Sava, fostul fotbalist de la Dinamo şi de la Rapid. El mi l-a adus la antrenamente”, povesteşte Ion Manu pentru Mediafax.

Tehnicianul ne-a pus la dispoziţie o fotografie în care Bani apare îmbrăcat în tricoul echipei Chelsea Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dinamo,
steaua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici