Cine este câştigătorul „Balonului de Aur”, în viziunea spaniolilor. Messi, doar pe locul 2

  • La casele de pariuri, argentinianul Leo Messi este mare favorit.
  • Totuşi, publicaţia spaniolă „Marca” susţine că la gala de la finalul lunii noiembrie, marele premiu nu-i va reveni starului de la PSG.
  • În clasamentul voturilor, Messi ar fi doar pe locul 2, devansându-l pe francezul Karim Benzema.
1392 afișări
Imaginea articolului Cine este câştigătorul „Balonului de Aur”, în viziunea spaniolilor. Messi, doar pe locul 2

Cine este câştigătorul „Balonului de Aur” în viziunea spaniolilor

Ancheta celor de la „France Football” l-ar avea în frunte, susţine publicaţia spaniolă „Marca”, pe polonezul Robert Lewandoski. Atacantul a avut un sezon fabulos cu Bayern Munchen, dar n-are rezultate miraculoase cu naţionala.

Pe locul 2 ar fi terminat, potrivit ibericilor, argentinianul Leo Messi, iar pe locul 3 ar veni francezul Karim Benzema, proaspăt câştigător al Ligii Naţiunilor.

Nu este prima dată când „Marca” ar nimeri numele câştigătorului. În 2018, l-a indicat corect pe croatul Luka Modric. Mai mult, în acest weekend s-a încheiat votul jucătorilor, antrenorilor şi jurnaliştilor, aşa că oficial premiul a fost deja decis, doar că n-a fost anunţat public.

Italienii l-ar fi vrut câştigător pe italianul Jorginho, care a câştigat Liga Campionilor cu Chelsea şi Campionatul European cu naţionala. Însă, ierarhia invocată de „Marca” îl dă pe 5 pe Jorginho, pe locul 4 fiind egipteanul Mo Salah, Liverpool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici