Cine îl înlocuieşte la naţionala Belgiei pe Kevin de Bruyne, care a suferit o accidentare în finala Ligii Campionilor

Belgia a numit doi înlocuitori pentru căpitanul Kevin De Bruyne, care va rata meciurile de calificare la Campionatul European împotriva Austriei şi Estoniei, după ce a suferit o accidentare în finala Ligii Campionilor de sâmbătă.

104 afișări
Imaginea articolului Cine îl înlocuieşte la naţionala Belgiei pe Kevin de Bruyne, care a suferit o accidentare în finala Ligii Campionilor

Sursa foto: Mediafax Foto

Johan Bakayoko şi Aster Vranckx, în vârstă de 20 de ani, au fost promovaţi din lotul sub 21 de ani, a anunţat luni federaţia belgiană de fotbal, pentru meciurile din Grupa F cu Austria, sâmbătă, la Bruxelles, şi în deplasare cu Estonia, pe 20 iunie.

Este a doua convocare pentru atacantul Bakayoko, de la PSV Eindhoven, dar prima pentru Vranckx, care joacă la AC Milan.

De Bruyne, care ar fi trebuit să fie căpitanul echipei în întâlnirile din Grupa F, şi-a rupt tendonul în victoria lui Manchester City împotriva lui Inter Milano, sâmbătă, la Istanbul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici