Cine va arbitra partida Steaua - FC Copenhaga, al doilea meci al "roş-albaştrilor" din grupele Ligii Europa

Meciul Steaua - FC Copenhaga, contând pentru etapa a doua a grupei E a Ligii Europa, va fi condus de o brigadă din Italia, informează site-ul oficial al grupării steliste.

824 afișări
Imaginea articolului Cine va arbitra partida Steaua - FC Copenhaga, al doilea meci al "roş-albaştrilor" din grupele Ligii Europa

Cine va arbitra partida Steaua - FC Copenhaga, al doilea meci al "roş-albaştrilor" din grupele Ligii Europa (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Luca Banti va conduce de la centru partida, fiind ajutat de asistenţii Riccardo di Fiore şi Luca Maggiani, în timp ce arbitri adiţionali vor fi Andrea Gervasoni şi Domenico Celi. Rezervă a fost desemnat Giorgio Niccolai, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de către observatorul austriac Fritz Stuchlik. Delegatul UEFA pentru această partidă este maghiarul Marton Esterhazy.

Banti este născut în 1974, şi-a început cariera în 1991 şi a obţinut, patru ani mai târziu, premiul pentru cel mai bun arbitru debutant in Serie A. A fost inclus pe listele UEFA şi FIFA în 2009 şi a oficiat, până în prezent, peste 100 de jocuri din prima ligă italiană.

Steaua va juca în compania echipei FC Copenhaga joi, la Bucureşti, de la ora 22.05, şi în 6 decembrie, în Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici