Ciobotariu: În această seară am recâştigat ceea ce pierdusem în returul campionatului

Tehnicianul echipei Dinamo, Liviu Ciobotariu, a declarat după remiza cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, că elevii săi au recâştigat la acest joc ceea ce pierduseră de la începutul returului, şi anume atitudinea de joc şi încrederea de sine.

191 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: În această seară am recâştigat ceea ce pierdusem în returul campionatului

Liviu Ciobotariu (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Vreau să îmi felicit jucătorii pentru modul în care au luptat pentru acest rezultat. Cred că în această seară am recâştigat ceea ce pierdusem în returul campionatului, atitudinea de joc, încrederea în sine. Am întâlnit echipa campioană, o echipă foarte bună, puteam şi să câştigăm pe final, însă eu cred că scorul este echitabil.

Probabil că altfel ar fi stat lucrurile dacă Niculae nu ar fi fost eliminat, aceeaşi fază s-a întâmplat şi de partea cealaltă, unde Laurenţiu Rus a fost lovit intenţionat, are buza spartă, dar nu s-a dat aceeaşi decizie.

Dinamo trebuia să recapete încrederea şi atitudinea pe care a avut-o în turul campionatului. În seara aceasta am recâştigat-o şi cred că suntem pe un drum bun. Toţi jucătorii au simţit că lumea din jurul nostru este mai puţin politicoasă cu noi şi am strâns puţin rândurile şi am demonstrat că suntem o echipă care poate să facă rezultate chiar şi în 10 oameni", a spus Ciobotariu.

Formaţia Dinamo a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerică din minutul 41, şi a ratat un penalti spre finalul jocului.

Golurile au fost marcate de Iorga '25 pentru Oţelul, respectiv M. Niculae '27 (penalti) pentru Dinamo. Dinamo a rămas în inferioritate numerică, în minutul 41, când Marius Niculae a fost eliminat pentru o intervenţie la Sîrghi. În minutul 81, Cătălin Munteanu a ratat un penalti acordat de Kovacs pentru un fault la Dănciulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici