Ciobotariu: Jucătorii vor să evolueze cu Steaua pe Stadionul Dinamo, eu sunt de acord cu ei

Antrenorul formaţiei Dinamo, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, că jucătorii săi doresc să dispute derbiul cu Steaua pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar el este de acord cu ei, considerând că starea gazonului de pe Arena Naţională nu va fi foarte bună la ora meciului.

89 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Jucătorii vor să evolueze cu Steaua pe Stadionul Dinamo, eu sunt de acord cu ei

Ciobotariu: Jucătorii vor să evolueze cu Steaua pe Stadionul Dinamo, eu sunt de acord cu ei (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax foto)

"Este foarte importantă starea terenului, se vor juca încă trei jocuri până la meciul cu noi. Având în vedere că vremea va fi din ce în ce mai rea, starea terenului va fi grea. Vom vedea. Ştiu că jucătorii vor în Ştefan cel Mare şi eu sunt de acord cu ei. Oricum, cred că Dinamo ar putea aduce 50.000 de oameni în tribune. Dinamo e o echipă care pasează foarte bine şi un teren slab ne-ar dezavantaja", a declarat Ciobotariu pe Aeroportul Aurel Vlaicu, la plecarea în Republica Moldova, unde Dinamo va disputa sâmbătă un meci amical cu Dacia Chişinău.

Conducerea FC Dinamo doreşte ca derbiul cu Steaua, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, să se dispute pe Arena Naţională, pentru o mai bună reţetă financiară, însă jucătorii dinamovişti vor să evolueze pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici