Ciobotariu: Meciul cu Astra este unul de şase puncte

Antrenorul echipei Pandurii, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, că partida cu Astra Ploieşti, din etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, este "una de şase puncte", deoarece o victorie ar îndepărta formaţia sa de zona periculoasă a clasamentului.

14 afișări
Imaginea articolului Ciobotariu: Meciul cu Astra este unul de şase puncte

Ciobotariu: Meciul cu Astra este unul de şase puncte (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Întâlnim un adversar apropiat ca şi puncte de noi, iar dacă vom câştiga ne vom distanţa de zona periculoasă. În al doilea rând, jocul e important pentru noi şi prin prisma faptului că, dacă vom câştiga, moralul echipei va fi mai bun pentru meciurile viitoare. Pentru noi este un joc de şase puncte. Şi eu, şi jucătorii ne dorim să debutăm cu victorie şi pentru moral, şi pentru situaţia din clasament", a precizat tehnicianul gorjenilor.

Ciobotariu spune că va adapta şi echipa la cerinţele terenului şi va folosi jucători masivi: "În ceea ce priveşte echipa, mă voi adapta la cerinţele terenului. Încerc să joc cu Astra cu jucători puternici, care sunt masivi şi care să poată duce un ritm de joc susţinut. Când joci cu noroiul până la glezne va fi destul de greu de jucat şi trebuie să ţin cont de talie şi să combin jucătorii puternici cu cei de viteză, adică cu cei care pot face diferenţa pe un astfel de teren. Pentru noi este clar un dezavantaj că jucăm pe acest teren moale. Este mult mai uşor să distrugi decât să construieşti pe un astfel de teren. Importante sunt cele trei puncte puse în joc, atât pentru noi, cât şi pentru adversar, aşa că va trebui să sacrificăm spectacolul pentru a obţine punctele".

Partida Pandurii Târgu Jiu - Astra Ploieşti se va disputa duminică, de la ora 16.00, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici