Ciolacu vrea să pună din nou Bucureştiul pe harta finalelor Europa League

Premierul Marcel Ciolacu a susţinut, vineri, în debutul şedinţei de Guvern că Executivul va aproba o hotărâre prin care este susţinută candidatura României la organizarea finalei Europa League la Bucureşti.

77 afișări
Imaginea articolului Ciolacu vrea să pună din nou Bucureştiul pe harta finalelor Europa League

Ciolacu vrea să pună din nou Bucureştiul pe harta finalelor Europa League

Marcel Ciolacu a transmis că Guvernul vrea să repete momentul din 2012, când Arena Naţională a găzduit finala Europa League.

„Vom adopta şi Hotărârea de Guvern prin care susţinem candidatura României pentru găzduirea finalei Europa League din 2026 sau 2027. Sper să putem repeta momentul 2012, când Arena Naţională a găzduit finala aceleiaşi competiţii. Ar fi o reală oportunitate de promovare a României în mediul internaţional”, a spus Ciolacu.

În data de 9 mai 2012, finala Europa League a fost organizată la Bucureşti, pe Arena Naţională, iar în lupta pentru primul loc s-au calificat două echipe iberice, Atlético Madrid şi Athletic Bilbao. La centru a arbitrat Wolfgang Stark.

S-au raportat, atunci, peste 52.000 de spectatori pe arena cu o capacitate de 55.600. Meciul s-a finalizat cu victoria lui Atlético, cu scorul de 3-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici