Ciprian Deac, desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României, câştigată, duminică, de ardeleni, cu scorul de 4-2 după loviturile de departajare, în faţa formaţiei Unirea Urziceni.

87 afișări
Imaginea articolului Ciprian Deac, desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României

Ciprian Deac, desemnat cel mai bun jucător al Supercupei României (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Suporterii clujeni au fluierat brigada de arbitri în momentul în care aceasta a fost premiată de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Trofeul Supercupei României i-a fost înmânat căpitanului Ricardo Cadu de primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. Edilul clujean a fost huiduit de fanii CFR-ului, după ce a avut parte de acelaşi tratament, joi, la prezentarea lotului formaţiei Universitatea Cluj, nou-promovată în Liga I.

La finalul premierii, organizatorii au pus în scenă un foc de artificii.

Echipa CFR Cluj a câştigat Supercupa României, după ce a învins, duminică, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 4-2 (2-2, 1-1, 1-0) după loviturile de departajare, formaţia Unirea Urziceni. Gazdele au marcat prin Kivuvu '12 şi Deac '105+2, iar pentru oaspeţi au punctat Kivuvu '53 (autogol) şi Marinescu '97.

La loviturile de departajare, pentru CFR Cluj au marcat Piccolo şi E. Dică, iar pentru Unirea Urziceni nu a înscris niciun jucător. Au ratat: G. Mureşan, Deac (CFR Cluj), Marinescu, Maftei, Brandan şi P. Marin (Unirea Urziceni).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici