Ciprian Marica: Am trăit destule dezamăgiri la echipa naţională, a venit timpul să ne bucurăm

Atacantul formaţiei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, miercuri, la Piatra Neamţ, înaintea meciului cu Albania din preliminariile Euro-2012, că a trăit destul dezamăgiri la echipa naţională şi a precizat că a venit timpul să câştige şi să se bucure.

13 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica: Am trăit destule dezamăgiri la echipa naţională, a venit timpul să ne bucurăm

Ciprian Marica: Am trăit destule dezamăgiri la echipa naţională, a venit timpul să ne bucurăm (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne aflăm în faţa a două meciuri cruciale. Avem o datorie faţă de suporteri şi faţă de noi şi ne dorim foarte mult să facem o treabă bună. Cred că acest grup poate face performanţă şi să obţină calificarea la următorul turneu final. Într-adevăr, aceste două meciuri vin într-o perioadă dificilă în care suntem afectaţi de accidentări. Însă, sunt sigur că cei care vor veni în locul accidentaţilor îşi vor face datoria aşa cum trebuie. Cu toţii ne dorim nouă puncte din următoarele trei partide. În acest moment cel mai important este cel cu Albania, pentru că este primul meci şi este crucial să începem cu dreptul. În această partidă în primul rând contează rezultatul, iar dacă vom reuşi să facem şi spectacol ar fi cu atât mai bine. Am trăit destule dezamăgiri la echipa naţională şi a venit timpul să câştigăm şi să ne bucurăm. Sperăm să obţinem cele cele puncte", a spus Marica.

Partida România - Albania va avea loc vineri de la ora 21.00, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, iar meciul Belarus - România este programat în data de 7 septembrie, de la ora 20.30, la Minsk, ambele în preliminariile Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici