Ciprian Marica: Nea Piţi a căzut în plasa întinsă de patronul Timişoarei

Internaţionalul Ciprian Marica a criticat, pe blogul său, dialogul dintre managerul grupării Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, şi preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, care s-au jignit reciproc în cadrul unei emisiuni televizate.

18 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica: Nea Piţi a căzut în plasa întinsă de patronul Timişoarei

Ciprian Marica: Nea Piţi a căzut în plasa întinsă de patronul Timişoarei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prin telefon, un antrenor de mare valoare, Victor Piţurcă, şi un investitor, Marian Iancu. Startul dialogului părea să rezolve bărbateşte problemele apărute între ei din nu ştiu ce motiv. Nea Piţi a căzut însă în plasa întinsă de patronul Timişoarei, care, cu o întrebare parşivă, a reuşit să coboare nivelul discuţiei mai jos chiar de punctul critic. M-a durut să văd reacţionând aşa un fost mare fotbalist, un tehnician de clasă mondială, un om de calitate cum e nea Piţi. Chiar dacă insinuările urâte ale omului de afaceri pot scoate din sărite un bărbat cu o familie frumosă, cu o carieră de excepţie, cu un anturaj de elită. Oameni buni, opriţi-vă, se uită şi copiii voştri la televizor!", a scris atacantul formaţiei VfB Stuttgart pe blogul personal.

Iancu şi Piţurcă se atacă public de câteva zile, scandalul dintre cei doi culminând cu un dialog jignitor pe care l-au avut, marţi seară, prin telefon, într-o emisiune TV. Oficialul FC Timişoara l-a făcut pe Piţurcă "homosexual", iar fostul selecţioner a spus despre Iancu că este "garoi", "ţigan" şi "magraon".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici