Ciprian Marica neagă că s-ar fi bătut cu Boka

Atacantul echipei VfB Stuttgart Ciprian Marica a negat, joi, pe site-ul său personal, faptul că s-ar fi bătut cu coechipierul său Arthur Boka, aşa cum a relatat presa germană, precizând că a fost vorba doar de o intrare bărbătească a sa, la care ivorianul a recţionat agresiv.

36 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica neagă că s-ar fi bătut cu Boka

Ciprian Marica neagă că s-ar fi bătut cu Boka (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o dispută la minge, însă după intrarea mea, Arthur a reacţionat ciudat, agresiv. Am fost foarte surprins, nici n-am ştiut cum să reacţionez. Ne-am enervat, ne-am contrat, apoi ne-am dat mâna şi totul s-a rezolvat ca între bărbaţi, ca între prieteni. Dar de aici până la bătaie cu Boka, aşa cum au relatat unii incidentul, e cale lungă. Cei care fac din asta un eveniment, sunt oameni care scriu din birou, care n-au mers niciodată la un antrenament. Fotbalul e sport de contact, e o dispută bărbătească, profesionalismul cere atitudine şi agresivitate atât în pregătiri, cât şi pe teren. Suntem o familie adevarată la Stuttgart, dar la antrenamente nu te menajezi, te loveşti pe teren, te enervezi, iar la vestiare dispare orice dispută", a declarat fotbalistul.

Internaţionalul român s-a declarat surprins de modul cum a fost prezentat acest incident, afirmând că nu este un tip conflictual, un bătătuş. "M-a surprins însă că acest incident a fost prezentat bombastic. Au fost titluri pompoase despre bătaie, dar în text s-a scris apoi că nu a fost o bătaie, s-a prezentat derularea faptelor. Pentru cei care nu mă cunosc, eu sunt un sportiv, nu un tip confictual, nu un batăuş. Nu sunt tensionat, nu am motive să-mi pierd cumpătul, dimpotrivă sunt mai liniştit ca oricând", a adăugat Marica.

Potrivit cotidianului Bild, Ciprian Marica s-ar fi bătut cu un coechipier, ivorianul Arthur Boka, la antrenamentul formaţiei sale de miercuri.

În timpul şedinţei de pregătire, Marica a avut o intrare periculoasă la Boka, acesta a sărit la bătaie şi a încercat să-l lovească pe jucătorul român în faţă. Însă pentru că Marica este mai înalt şi nu a reuşit să-l lovească, Boka s-a trezit cu un genunchi în stomac de la român.

Unul dintre coechipieri, Daniel Didavi a încercat să intervină între cei doi şi a primit un pumn în faţă de la Boka. În cele din urmă, Didavi, Patrick Funk şi Ermin Bicakcic au reuşit să-i separe pe cei doi.

Ciprian Marica a fost reprimit la antrenamentele echipei VfB Stuttgart, la 1 martie. Marica fusese exclus din lot, în februarie, după declaraţiile pe care le-a făcut cu referire la situaţia sa de la club.

Românul, în vârstă de 25 de ani, mai are contract cu VfB Stuttgart până în vara anului 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici