Ciprian Marica s-a accidentat la cap

Atacantul Ciprian Marica s-a lovit la cap la un duel cu Marius Niculae în timpul meciului şcoală de la sfârşitul antrenamentului efectuat doar de jucătorii care nu au fost titulari în meciul cu Franţa, transmite trimisul MEDIAFAX.

17 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica s-a accidentat la cap

Ciprian Marica s-a accidentat la cap (Imagine: Mediafax Foto)

Marica a primit îngrijiri medicale de la doctorul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, şi nu a mai participat la restul şedinţei de pregătire. După zece minute de îngrijiri, atacantul român, însoţit de Pompiliu Popescu, s-a dus la spitalul din St. Gallen.

Ciprian Marica s-a lovit la cap când mai erau doar câteva minute din "miuţa" programată de antrenorul Victor Piţurcă, la care a participat şi selecţionerul.

Titularii echipei naţionale a României din meciul cu Franţa au efectuat un antrenament de recuperare pe stadionul AFG Arena din St. Gallen la care au asistat 200 de suporteri, după şedinţa de pregătire "tricolorii" oferind autografe fanilor pe şepci, tricouri sau fulare.

Şedinţa de recuperare a jucătorilor titulari din primul meci de la Euro a început la ora 13.20 (12.20 ora locală), a durat 40 de minute şi a constat din alergări uşoare şi exerciţii de stretching.

Jucătorii care nu au evoluat deloc în meciul cu Franţa şi rezervele care au intrat pe parcurs au efectuat o şedinţă normală de antrenament, la sfârşitul căreia antrenorul Victor Piţurcă a organizat un meci pe treimea terenului în care a jucat şi el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici