Ciprian Marica s-a accidentat la genunchi. Atacantul a plecat în Germania pentru investigaţii

Fotbalistul echipei Konyaspor, Ciprian Marica, a anunţat, sâmbătă, că a suferit o lovitură la genunchiul drept la un antrenament şi s-a deplasat în Germania pentru investigaţii.

153 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica s-a accidentat la genunchi. Atacantul a plecat în Germania pentru investigaţii

Ciprian Marica (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Din păcate, am o veste proastă pentru voi toţi cei care mă susţineţi mereu. Mi-am dorit enorm să debutez în faţa fanilor pe noul stadion, Doamne, cât am aşteptat acest moment! Soarta mi-a fost potrivnică, însă... În loc să fiu pe teren, să aduc bucurie în inimile fanilor, am ajuns în Germania la Herne. Am venit de urgenţă pentru că la antrenamentul de miercuri am suferit o lovitură la genunchiul drept şi echipa medicală a decis să fac aici investigaţii mai amănunţite. Sper să fie totul bine şi să revin la voi cu veşti bune", a notat Marica pe contul său de Facebook.

Formaţia Konyaspor, la care evoluează şi Gabriel Torje, întâlneşte în această seară, pe teren propriu, de la ora 20.00, echipa Balikesirspor, în etapa a doua a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici