Ciprian Tătăruşanu: A fost mai greu decât ne aşteptam, dar am dat dovadă de caracter

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, joi, că meciul cu echipa elveţiană Grasshopper Zurich, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, a fost mult mai greu decât se aştepta, însă jucătorii stelişti au dat dovadă de caracter şi au reuşit să se califice.

223 afișări
Imaginea articolului Ciprian Tătăruşanu: A fost mai greu decât ne aşteptam, dar am dat dovadă de caracter

Ciprian Tătăruşanu: A fost mai greu decât ne aşteptam, dar am dat dovadă de caracter (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost un meci mult mai greu decât ne aşteptam, dar sunt fericit că am reuşit să ne calificăm. Chiar dacă jocul nostru nu a fost bun, am dat dovadă de caracter şi am reuşit să ne calificăm. Din păcate, nu putem să sărbătorim prea mult pentru că se apropie jocul cu FC Timişoara. La tragerea la sorţi îmi doresc echipe cât mai accesibile, pentru a ieşi din grupe", a spus, la Sport.ro, Tătăruşanu, care a apărat două lovituri de la 11 metri la executarea penaltirilor.

La rândul său, atacantul Romeo Surdu a precizat că Tătăruşanu a avut o prestaţie extraordinară, ajutând echipa să se califice în faza următoare a competiţiei. "Am avut un portar senzaţional, l-am felicitat pentru prestaţia sa. Ne bucurăm că ne-am calificat, asta este cel mai important. Am avut emoţii foarte mari. Au fost două meciuri foarte grele, a fost o calificare greu obţinută", a spus Surdu la Sport.ro.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de obţinerea calificării, punând pe seama oboselii prestaţia mai puţin bună a jucătorilor stelişti. "Sunt fericit. Nu am ce să le reproşez jucătorilor, pentru că sunt şi ei oameni, trebuie să-i înţelegem şi pe ei. Prestaţia a fost influenţată de oboseală. Asta este situaţia, nu mai eşti proaspăt la minte atunci când eşti obosit. Este adevărat că a suferit echipa, dar s-au jucat patru meciuri în zece zile şi deplasările au contat foarte mult", a spus Becali.

Formaţia Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, în deplasare, la loviturile de departajare, scor 4-3 (0-0, 0-1), echipa elveţiană Grasshopper Zurich, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici