Ciprian Tătăruşanu: Merităm să fim pe primul loc

Portarul echipei AC Fiorentina, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Sampdoria Genova, scor 2-0, că formaţia sa merită să fie pe primul loc în clasament, informează site-ul violanews.com.

411 afișări
Imaginea articolului Ciprian Tătăruşanu: Merităm să fim pe primul loc

Ciprian Tătăruşanu: Merităm să fim pe primul loc (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Este o perioadă bună pentru noi, avem un început de sezon excelent. Sperăm să câştigăm un trofeu la finalul sezonului. Sunt fericit pentru această victorie şi pentru că nu am primit gol. Clasamentul este corect, merităm să fim pe primul loc. Am făcut partide bune până acum. Titlul în Italia şi Liga Europa sunt trofee importante, vom vedea dacă putem să le câştigăm. Şutul lui Eder ar fi putut reaprinde meciul, dar e bine că nu a intrat. În rest, Sampdoria nu a avut mari ocazii de a marca", a spus Tătăruşanu.

Echipa AC Fiorentina, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Sampdoria Genova, în ultimul meci al etapei a XII-a a campionatului italian.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ilicici '10 din penalti şi Kalinici '58.

În clasament conduce AC Fiorentina, cu 27 de puncte, fiind urmată de Internazionale Milano, tot cu 27 de puncte dar golaveraj inferior, şi AS Roma, cu 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici