Ciprian Tătăruşanu: Transferul la Fiorentina este o mare oportunitate pentru mine

Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, luni, la prezentarea noului echipament al echipei AC Fiorentina, că transferul la formaţia italiană este o mare oportunitate pentru el.

148 afișări
Imaginea articolului Ciprian Tătăruşanu: Transferul la Fiorentina este o mare oportunitate pentru mine

Ciprian Tătăruşanu (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Sunt fericit că am ajuns la Fiorentina, o echipă mare cu jucători excelenţi şi cu un public fantastic. Este o mare oportunitate pentru mine şi o încercare. Voi munci foarte mult şi sper să câştigăm cât mai multe partide", a spus Tătăruşanu, informează site-ul calciomercato.com.

Tătăruşanu a participat luni la prezentarea noului echipament al echipei AC Fiorentina, alături de noii săi coechipieri, Norberto Neto, Nenad Tomovici, Octavio Merlo Manteca şi Mario Gomez.

Ciprian Tătăruşanu, în vârstă de 28 de ani, a fost legitimat la Steaua în perioada 2008-2014 şi a ajuns la Fiorentina din postura de jucător liber de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici