Circa 150 de fani s-au adunat în faţa restaurantului unde Piţurcă a susţinut o conferinţă de presă

Aproximativ 150 de susţinători ai echipei Universitatea Craiova s-au adunat în faţa restaurantului în care Victor Piţurcă a susţinut, miercuri seară, o conferinţă de presă în legătură cu situaţia de la clubul oltean, fanii scandând împotriva finanţatorului Adrian Mititelu.

62 afișări
Imaginea articolului Circa 150 de fani s-au adunat în faţa restaurantului unde Piţurcă a susţinut o conferinţă de presă

Circa 150 de fani s-au adunat în faţa restaurantului unde Piţurcă a susţinut o conferinţă de presă (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Suporterii s-au adunat la restaurant încă dinainte de începerea conferinţei de presă şi au scandat: "Ale, ale, dacă Piţi nu mai e, îţi rupem picioarele", "Mititelu eşti o mizerie" şi "Mititelu, lasă-ne, că tu duci echipa în B".

La scurt timp după încheierea conferinţei de presă, Victor Piţurcă a ieşit din restaurant şi le-a mulţumit suporterilor, spunându-le că ar trebuie să meargă acasă.

"Vă mulţumesc, mergeţi acasă. Probabil că peste câteva zile vom mai avea o nouă întâlnire, probabil de despărţire, de continuare, vom vedea, este problema mea".

Consiliul de Administraţie al Universităţii Craiova, întrunit marţi seară, a decis suspendarea pe o perioadă nedeterminată a contractului de muncă al antrenorului Victor Piţurcă. Miercuri, Piţurcă, nu a fost lăsat de jandarmi să intre în cantonamentul de la Lunca Jiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici