Circa 250 de fani ai echipei Ajaccio l-au întâmpinat pe Mutu la sosirea în Corsica - FOTO

Circa 250 de fani ai echipei Ajaccio l-au aşteptat, luni seară, pe atacanul Adrian Mutu la sosirea acestuia pe Aeroportul Napoleon Bonaparte din localitatea corsicană, fotbalistul român urmând să semneze un contract cu echipa din Ligue 1.

223 afișări
Imaginea articolului Circa 250 de fani ai echipei Ajaccio l-au întâmpinat pe Mutu la sosirea în Corsica - FOTO

Circa 250 de fani ai echipei Ajaccio l-au întâmpinat pe Mutu la sosirea în Corsica (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului ofical al clubului Ajaccio, suporterii i-au cântat şi l-au aplaudat pe Mutu. Jucătorul a oferit autografe şi s-a fotografiat cu fanii prezenţi la aeroport. "Adrian este foarte fericit, nu se aştepta la o asemenea primire", a declarat un apropiat al fotbalistului, conform sursei citate.

Mutu va efectua, marţi, vizita medicală, va semna contractul şi va fi prezentat oficial la ora locală 15.00 (16.00 la Bucureşti).

Atacantul român, 33 de ani, şi-a reziliat contractul cu formaţia italiană Cesena, la care a evoluat sezonul trecut. El va purta numărul 12 la Ajaccio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici