Ciucă se implică în pregătirea participării la Olimpiada de la Paris 2024: întâlnire cu conducerea COSR

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit luni cu reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, cu care a discutat despre pregătirea participării sportivilor români la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris.

98 afișări
Imaginea articolului Ciucă se implică în pregătirea participării la Olimpiada de la Paris 2024: întâlnire cu conducerea COSR

Ciucă se implică în pregătirea participării la Olimpiada de la Paris 2024: întâlnire cu conducerea COSR

COMUNICAT DE PRESĂ

Premierul s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, şi cu secretarul general George Boroi.

Oficiali COSR au prezentat stadiul pregătirilor pentru organizarea în bune condiţii a calificării şi participării sportivilor români la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, în 2024.

„Fiind un an pre-olimpic, eforturile noastre trebuie concentrate şi mobilizate astfel încât, pe de o parte, să putem avea o delegaţie sportivă cât mai numeroasă la Paris, dar să creştem cât mai mult şansele de a obţine performanţă, adică medalii pentru România”, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Conducerea COSR a prezentat calendarul competiţiilor de calificare organizate în acest an, inclusiv participarea sportivilor români la Jocurile Europene Cracovia-Maloposka, organizate în Polonia, în perioada iunie-iulie, la care vor participa peste 150 de sportivi.

Totodată, a fost prezentat stadiul proiectului modernizării Centrului Olimpic de la Izvorani, care va intra în finanţare prin Compania Naţională de Investiţii, care va avea capacitatea de a oferi anual o bază de pregătire la standarde internaţionale pentru mii de sportivi de performanţă, din peste 20 de discipline olimpice şi neolimpice.

AICI, pasiunile lui Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cosr,
paris,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici