CJ Constanţa a decis aderarea ca membru asociat la FC Farul Constanţa

Consiliul Judeţean Constanţa a decis, în şedinţa de joi, cu 20 de voturi pentru şi 10 abţineri, aderarea ca membru asociat la Clubul Sportiv "Fotbal Club Farul Constanţa".

291 afișări
Imaginea articolului CJ Constanţa a decis aderarea ca membru asociat la FC Farul Constanţa

CJ Constanţa a decis aderarea ca membru asociat la FC Farul Constanţa (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Joi s-a hotărât şi ca actualul purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa, Gabriel Diceanu, să fie desemnat reprezentantntul CJC în cadrul CS FC Farul şi să fie împuternicit pentru a semna actele adiţionale la actul constitutiv referitor la statutul clubului. "În momentul în care se va opera la Judecătorie şi se va schimba statutul asociaţiei, va avea loc şi Adunarea Generală care va stabili ce se va întâmpla pe viitor la FC Farul. Condiţia pusă de Consiliul Judeţean Constanţa este de a avea două treimi din voturi. Momentan dorim să formăm o echipă competitivă, iar din sezonul următor să atacăm promovarea în prima ligă", a declarat vicepreşedintele CJC, Cristinel Dragomir.

Acesta a precizat şi faptul că gruparea constănţeană a ieşit din insolvenţă pentru că "cei care se puteau înscrie la masa credală nu au făcut-o, iar termenul de prescriere de cinci ani a trecut. Ca atare, tot ceea ce este aprobat, şi noi avem încredere în decizia judecătorului, este acest plan de organizare, care nu cuprinde datorii".

În cadrul şedinţei CJC de astăzi s-a votat alocarea sumei de 1,7 milioane de lei către fotbalul de performanţă, care vor fi acordaţi pe bază de proiect.

La data de 30 ianuarie a avut loc şi o Adunare Generală a Membrilor Fondatori a CS FC Farul, ocazie cu care s-a decis ca din Comitetul Director să facă parte Giani Nedelcu- în calitate de preşedinte, Marian Diaconescu şi Gabriel Diceanu, reprezentantal Consiliului Judeţean Constanţa - membri, în timp ce membri cu drept de vot în Adunarea Generală sunt judeţul Constanţa, prin CJC - reprezentant Gabriel Diceanu, Costinel Stan, Marius Puşcaşi, Marian Diaconescu şi Giani Nedelcu.

FC Farul va depune un proiect pentru a obţine finanţare de la CJC, intitulat "Constanţa se pune în mişcare.Fotbal pentru sufletul Dobrogei".

FC Farul este pregătită din acest an de Marian Dinu, fostul secund al lui Petre Grigoraş la FC Farul, CFR Cluj, Oţelul Galaţi şi Pandurii Tg. Jiu. Din vară există şanse ca Petre Grigoraş să devină antrenor principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici