Clasamentul coregrafiilor la fotbal: O echipă românească în top 5 cele mai frumoase coregrafii din Europa - VIDEO

Portalul hoolsworld.net a efectuat un clasament al celor mai impresionante coregrafii puse în scenă de galeriile de fotbal ale mai multor grupări din Europa. În topul creat pentru săptămâna 11-17 martie 2013 se regăseşte şi spectacolul coregrafic conceput de o echipă românească din Liga I.

2817 afișări
Imaginea articolului Clasamentul coregrafiilor la fotbal: O echipă românească în top 5 cele mai frumoase coregrafii din Europa - VIDEO

Clasamentul coregrafiilor: O echipă românească în top 5 cele mai frumoase coregrafii din Europa (Imagine: captura video)

Echipa de fotbal prahoveană Petrolul Ploieşti a fost plasată pe locul trei într-un clasament compus de hoolsworld.net. Suporterii ploieşteni au compus o coregrafie al cărei punct central este un lup de mari dimensiuni care ţine în mână o baghetă de dirijor îndreptată către suporterii petrolişti. 

Partida de fotbal la care coregrafia a fost creată este cea din etapa cu numărul 23 dintre Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti încheiată cu scorul de 2-1.    

Prima poziţie în cadrul acestui clasament este ocupată de către suporterii echipelor ruseşti Spartak Moscova şi Lokomotiv Moscova. 

Pe locul doi au fost clasaţii fanii echipei AS Saint-Etienne pentru coregrafia pe care echipa la care evoluează şi jucătorul român Bănel Nicoliţă a disputat-o împotriva celor de la Paris Saint-Germain.

Locul patru este ocupat de fanii prezenţi la meciul Nurenberg-Schalke 04 din campionatul Germaniai Bundesliga.

Poziţia a cincea revine suporterilor greci de la derbiul elen dintre Paok Salonic şi Panathinaikos Atena.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici