Claudiu Keşeru despre Angers-AS Monaco, confruntarea liderilor din Ligue 2: "Va fi un meci de gală"

Claudiu Keşeru (Angers) a declarat că meciul cu AS Monaco, liderul ligii secunde franceze, va fi unul de gală, între primele două clasate, şi a adăugat că îi face plăcere faptul că în ierarhia marcatorilor ocupă primul loc, alături de un jucător de la adversara de vineri şi de unul de la Nantes.

99 afișări
Imaginea articolului Claudiu Keşeru despre Angers-AS Monaco, confruntarea liderilor din Ligue 2: "Va fi un meci de gală"

Claudiu Keşeru despre Angers-AS Monaco, confruntarea liderilor din Ligue 2: "Va fi un meci de gală"

"Perspectiva acestui meci este superbă, deoarece prima clasată se deplasează pe terenul formaţiei de pe locul doi. Va fi un meci atractiv pentru public. Trebuie să nu fim afectaţi de presiunea acestui joc şi să îl considerăm un meci de gală", a spus Keşeru, informează maville.com.

Claudiu Keşeru este lider în clasamentul marcatorilor din Ligue 2, cu nouă reuşite, la egalitate cu Ibrahima Toure (AS Monaco) şi Filip Djorjevic (Nantes). "Acest loc de cel mai bun marcator îmi face plăcere, evident, dar nu atât de mult încât să nu mai dorm. Este mereu o plăcere să te afli în fruntea ierarhiei golgheterilor. Acum prefer să mă concentrez asupra echipei. Şi ce dacă nu înscriu în acest meci? Prefer să câştigăm şi nu să îmi îmbogăţesc cifrele. Nu este un meci oarecare. Este Angers care o primeşte pe AS Monaco, nu un duel Keşeru - Toure. La finalul jocului, se va reţine rezultatul, nu numele marcatorilor", a afirmat românul.

Echipa Angers, locul doi în liga secundă franceză, cu 19 puncte, va întâlni vineri formaţia AS Monaco, lider tot cu 19 puncte, dar un golaveraj mai bun, într-un meci din etapa a XI-a din Ligue 2.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici