Claudiu Keşeru, după golul marcat sâmbătă pentru Ludogoreţ: Nu am ratat niciodată «scăriţa»

Claudiu Keşeru a înscris vineri, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 72, golul victoriei lui Ludogorets, 2-1, împotriva lui Cherno More Varna, în runda a 26-a a campionatului Bulgariei, iar atacantul român a ales o execuţie de efect pentru transformarea penalty-ului, o ”scăriţă”.

216 afișări
Imaginea articolului Claudiu Keşeru, după golul marcat sâmbătă pentru Ludogoreţ: Nu am ratat niciodată «scăriţa»

Claudiu Keşeru, după golul marcat sâmbătă pentru Ludogoreţ: Nu am ratat niciodată «scăriţa» (Imagine: Alexandru Hojda/ Arhiva Mediafax Foto)

”Am simţit că pot executa de maniera aceasta, a fost o decizie instantanee şi mă bucur că a fost reuşita decisivă. A fost a patra lovitură de la 11 metri executată aşa în carieră şi nu am ratat niciodată”, a declarat Claudiu Keşeru pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Keşeru a ajuns la al 13-lea gol al sezonului.

Claudiu Keşeru, Raul Rusescu, Denis Alibec şi George Puşcaş, atacanţi care au primit convocări în actualul mandat al lui Anghel Iordănescu, au înscris în acest final de săptămână pentru echipele lor de club.

Raul Rusescu a fost şi el decisiv la echipa de club. Sâmbătă, în runda cu numărul 33 din Superliga Turciei, Osmanlispor a câştigat la limită, 1-0, în deplasarea de la Rizespor, tocmai datorită reuşitei internaţionalului român. Introdus pe teren în minutul 80, Rusescu a înscris din apropiere, doar trei minute mai târziu, al 9-lea gol al sezonului (al 7-lea în 2016). A fost al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere pentru trupa la care evoluează şi Gabriel Torje (aflat în perioada de recuperare după o accidentare).

Titular pentru a 6-a oară la Bari, George Puşcaş a înscris sâmbătă al treilea său gol pentru club în victoria, 3-0, împotriva lui Como, din etapa a 36-a din Serie B. În minutul 60, la scorul de 0-0, atacantul a fost la locul potrivit după o respingere a portarului advers şi l-a învins pe acesta cu un şut cu stângul, notează site-ul frf.ro

Denis Alibec a fost omul meciului în partida în care s-au întâlnit primele două clasate în play-off-ul Ligii I, Astra - FC Steaua Bucureşti 2-0. ”Decarul” giurgiuvenilor a fost faultat la faza în urma căreia arbitrul partidei a acordat lovitura de la 11 metri transformată de Valerică Găman şi a înscris apoi, pentru 2-0, tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Alibec a bifat a 6-a reuşită în play-off-ul condus de Astra, distanţată în urma meciului de sâmbătă la 6 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici