Claudiu Niculescu a semnat cu un nou club

Claudiu Niculescu este noul director tehnic al clubului din Liga a II-a CS Mioveni, potrivit unui comunicat emis, luni, de echipa argeşeană.

1563 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu a semnat cu un nou club

Claudiu Niculescu a semnat cu un nou club

CS Mioveni a mai anunţat că antrenorul Marius Stoica va face parte în continuare din corpul tehnic al echipei.

„În urma rezultatelor înregistrate de echipa noastră de fotbal în acest an, conducerea clubului a decis să întărească banca tehnică. Astfel, Claudiu Niculescu a fost numit în funcţia de director tehnic al CS Mioveni, acesta urmând să răspundă de rezultatele echipei de fotbal. Antrenorul Marius Stoica va rămâne în continuare în corpul tehnic al antrenorilor de fotbal, de la CS Mioveni", se menţionează în comunicat.

Claudiu Niculescu nu este la prima experienţă la CS Mioveni. Acesta a mai antrenat clubul din Argeş în perioada iulie 2014 - octombrie 2015.

Fostul jucător al clubului Dinamo a mai pregătit formaţii precum: Dinamo, FC Voluntari, Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, Bihor Oradea şi U Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici