Claudiu Niculescu: Mi-am pierdut cunoştinţa câteva momente

Atacantul Claudiu Niculescu, care a fost accidentat în timpul meciului CFR - Universitatea Cluj şi a avut nevoie de mai multe minute de îngrijiri medicale, a declarat, la finalul partidei, că şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva momente după ce a fost faultat şi că şi-a revenit abia în ambulanţă.

110 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu: Mi-am pierdut cunoştinţa câteva momente

Claudiu Niculescu: Mi-am pierdut cunoştinţa câteva momente (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mi-am pierdut cunoştinţa imediat după acea lovitură în piept şi mi-am revenit abia în ambulanţă, după o serie de analize. Nu aş putea să vă explic în termeni medicali diagnosticul primit, mă bucur că m-am întors pe teren chiar când echipa a egalat. Cadu a degajat o minge, apoi tot ce-mi amintesc e că am primit o lovitură puternică în plex, am rămas fără aer, eram pe punctul să-mi înghit limba şi am avut câteva minute în care mi-am pierdut cunoştinţa. Nu ştiu dacă a făcut-o intenţionat sau nu. Acum sunt fericit pentru că ne-am întors cu un punct", a spus Claudiu Niculescu.

Referitor la partida cu CFR, Niculescu a precizat că astăzi s-a văzut că "U" este echipa Clujului. "Azi s-a văzut că «U» e echipa Clujului. Ne-am simţit ca acasă şi vreau să le mulţumesc fanilor noştri care merită să aibă o echipă care să obţină performanţă. Nu am văzut în viaţa mea o galerie care să-şi încurajeze echipa prin intermediul boxelor. Mi-aş fi dorit foarte mult să marchez, dar e bine că s-a întâmplat aşa. Fix atunci intrasem în vestiar, dar cred că incidentul respectiv a fost cauzat de arbitraj. Au fost câteva momente neclare, inclusiv la faza golului CFR-ului. Azi am câştigat un punct şi mulţi suporteri", a mai spus jucătorul.

La rândul său, fundaşul formaţiei CFR, Ricardo Cadu, care l-a lovit pe Niculescu la faza din minutul 68, a declarat că s-a speriat "foarte tare". "L-am lovit pe Niculescu în piept şi recunosc că m-am speriat foarte tare. A fost un meci greu, au venit mulţi fani la stadion. Despre acel incident de la pauză n-am auzit nimic, dar probabil tensiunea şi-a spus cuvântul", a menţionat Cadu.

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea, a declarat că ar trebui să se ia măsuri împotriva lui Cadu: "Cred că ar trebui să se ia măsuri împotriva lui Cadu, nu speram că în 10 oameni vom reveni, dar mă bucur că am obţinut acest punct. Nu e normal ca un finanţator şi un antrenor să se ia la bătaie, au fost mulţi nervi".

Atacantul Gabriel Machado a menţionat, după meci, că nu este convins că mingea a trecut linia porţii la golul reuşit de echipa sa. "Ambele echipe au jucat foarte bine, dar cu mai multă atenţie puteam câştiga. Nu am văzut faza accidentării lui Niculescu, dar acum totul e în regulă. Golul lor a fost din ofsaid, iar faza golului nostru nu sunt convins că mingea a trecut linia porţii. Galeria a fost superbă", a spus Machado.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I. Pentru CFR a marcat E. Kone '24, în timp ce Universitatea Cluj a punctat prin Cojocnean '90+3.

Meciul a fost oprit aproximativ cinci minute, după ce atacantul Claudiu Niculescu a fost lovit cu piciorul în plex de Cadu, în minutul 68, jucătorul resimţindu-se puternic şi având nevoie de îngrijiri de la medicii de pe ambulanţă. La finalul partidei, după ce Universitatea Cluj a reuşit să egaleze în ultimele minute de joc, Niculescu a intrat pe teren, s-a îmbrăţişat cu toţi coechipierii, după care a rămas câteva minute şi a scandat împreună cu galeria.

Un alt incident a avut loc la pauza meciului, când antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan, a intrat în conflict cu finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, în tunelul ce duce la vestiare. Înregistrările TV îl prezintă pe Walter discutând aprins cu arbitrul Ovidiu Haţeganu în drum spre vestiare, în pauza meciului, apoi antrenorul gazdelor îi urmează pe cei doi gesticulând în direcţia lor, după care se repede către ei pe culoarul de la cabine, creându-se o îmbulzeală prin intervenţia mai multor persoane.

Intervievat după meci, Florian Walter a negat că ar fi fost lovit de Alin Minteuan, însă a evitat să ofere prea multe amănunte despre incident. "Nu s-a întâmplat nimic. Bărbăteşte, aşa, am strigat unul la altul mai tare. Normal, sunt orgolii. "Nu. Nu am fost lovit de nimeni. A fost un meci superb până la urmă, nu ne batem, suntem prieteni", a spus Walter la Digi Sport, televiziunea care a transmis meciul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici